Thursday, December 31, 2009

Kahtlevatele Toomastele

1932. aastal hakkas Eestimaal prohveteerima Karl Reits. Ta kutsus eesti rahvast meeleparandusele, kuid kuna elu oli niivõrd hea, siis teda ei kuulatud. Kirikutest visati ta välja, Päts ja Laidoner mõnitasid ja turul pilluti teda mädanenud tomatitega. Loe A. Kirjamägi raamatuid Prohvet Karl Reitsist.

Prohvet ennustas, et Eesti riik võetakse ära. Ja et pärast okupatsiooni tuleb nii hea aeg, millega ei osata midagi peale hakata. Aga see hea aeg lõpeb järsku. Nii ongi juhtunud. Kuid see hea aeg ei ole veel möödas. Ja lähiajal läheb ilmselt isegi pisut paremaks. Kuid siis tuleb lõpp ja järsku. Prohvet mõrvati sõja algul ja tema taskust leiti järgmine kiri.

See ilus vabariik, mida Jumal on Eesti rahvale andnud, võetakse nende käest ära sellepärast, et juhid ja rahvas on unustanud oma Jumala.Ja see antakse ära. Riigijuht annab riigi vabatahtlikult ära. Sest, mis tarkust on ühel juhil, kellel pole Jumalat.Suur ehmatus tuleb juhtide peale, nad vangistatakse ja viiakse ära ja rahvas satub ikke alla, kus ta saab tunda nälga ja janu ja kannatusi.

Tuli tuleb linnutiivul äkitselt alla tema linnade peale ja ühelgi ei ole olemist.
Ja paljude maade linnad hävitatakse ära ja mitmed rahvad satuvad viletsusse.
Eesti rahvas paisatakse laiali seni, kuni saab ära kaotatud.

Siit võime näha, et viimane lause ei ole veel täitunud. Võib-olla ootavad täitumist 3 viimast lauset (täitusid vaid oslaiselt II ilmasõja ajal). Kui mõelda, kui aktiivselt on eesti naised abiellunud välismaalastega, on viimane lause väga tõenäoliselt täitumas, eriti kui sõjaline kriis meie viimasedki mehed hävitab.

2001. a. sai Silver Koit prohveteeringu Jumala tulevasest vihast.
http://vaimumaailm.eknoustamiskeskus.ee/page.php?page=Prohvetlikud_sõnumid
Vt linkide alt: prohvetlikud sõnumid

Ka see prohveteering on vaid edasi lükkunud, kuna kogudus on vahepeal meelt parandanud. See meeleparandus pole aga olnud piisav, et Jumala kohtuotsust pöörata. Kuna probleemid on samad, on teema viimasel ajal väga aktuaalselt jälle esile tõusnud.

Kansases toimub ärkamine (vt linkidest). Hambad kasvavad tagasi, selgrood saavad sirgeks, vähihaigus taganeb, inimesed vabanevad teiste inimeste meelejärgi olemisest (man-pleasing spirit), perfektsionismist jne. Aga see on alles „alguste alguste alguste algus“, nagu nad väidavad. Juhid on saanud selguse, et Ameerikat ootab lähitulevikus väga suur sõjaline kriis. Kas usume, et keegi päästab meie Eestimaa mistahes vaenlase käest, kui USA on ise sõjas?!

Nii Ameerikat, Eestimaad kui kogu maailma ootab ees väga suur ärkamine, mis on ühtlasi Kuningas Jeesus Kristuse Teise tulemise ettevalmistus. Jumal on tõotanud ameerika vendadele, et usklikuks saab „kaks ühe eest“ – kaks inimest iga abordis hukkunud lapse eest. Teisisõnu, see ärkamine saa olema suur, sest Jumal valmistab oma rahvast Taevasse minekuks.

2005. aastal hoiatati meid väga tõsiselt (vt lingikogust). See on ELU ja SURMA küsimus. Meie aga lootsime nii kantslis kui igapäeva elus ikka kõigele muule, kui Jumalale (humanistlik mõistuseusk, inimsuhted, majanduslik edu jne) ja ei tulnud osadusse, et Jumal oleks saanud meile selgitada, mis olukord meil tegelikult valitseb.

Käesolev blogi ei ole mitte kellelegi hirmutuseks, vaid kirjutatud ja teada antud selleks, et me TEAKSIME, mis meid ees ootab ja oskaksime olla valmis, et SEE PÄEV meid ei tabaks kui linnupüüdja pael. Jumala pääste on täna veel avatud kõigile, kes teda igatsevad. Joh 1: 1-13. Soovitan kuulata ka blogi lingikogu.

LOE: LÄKITUS EESTIMAA KOGUDUSELE 28. dets. 2009. a.

No comments:

Post a Comment